کاوش موضوع همبرگر
صفحه اصلی
همبرگر
هَمبـِرگِر گونهای ساندویچ است که شامل یک برگ گوشت چرخکردهاست که در میان یک نان گردِ میان بریده قرار میگیرد.
گوشت همبرگر بیشتر گوشت گاو است و ممکن است به صورت کبابی (گریل) درست شود یا سرخ شود. میان گوشت و نان همبرگر معمولاً کاهو، سس گوجه فرنگی یا سس مایونز، خردل، پیاز و دیگر مخلفات هم قرار داده میشود. همبرگر را معمولاً در بشقاب در کنار سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس سرو میکنند.
همبرگر تقریباً در تمام کشورها با همین نام نامیده میشود، بجز در انگلستان که به آن بیفبرگر یا برگر میگویند.
اگر لایهای از پنیر پرورده (ورقهای) بر روی گوشت همبرگر گذاشته شود به اینگونه همبرگر، چیزبرگر گفته میشود.
واژه هَمبـِرگِر از زبان آلمانی میآید به معنای «متعلق به شهر هامبورگ» و بنا به بعضی گزارشها ham در زبان آلمانی به معنای گاو یا گوشت گاو و burg به معنای تپه است و er کلمه اطلاق است. یک متعلق به. با این حال برخی در درک آن مرتکب اشتباه شده و آن را ترکیبی از "هَم" و "برگر" میپندارند ("هَم" در انگلیسی یعنی کالباس ژامبون.)
در ایران از مخلوط گوشت گوسفند و گوشت گوساله استفاده میشود چون چربی آن بیشتر شده و گوشت را لذیذتر میکند.
گوشت های فرآوری شده پرمصرف ترین محصولات در سراسر جهان محسوب می شوند. با این حال، محدودیتهای متعددی مانند مسائل بهداشتی و زیستمحیطی و انرژی، زمان و هزینههای بالا برای تولید این محصولات وجود دارد، بنابراین تولیدکنندگان به دنبال جایگزینهای موثر برای گوشتهای فرآوریشده هستند. مایکوپروتئین می تواند یک روش مفید برای جایگزینی گوشت باشد.... بیشتر در ویکی پدیا